Over ons

Beste vrienden Frederik en Gerd zijn de oprichters en drijvende kracht achter Restobar-brutal. Wij zijn ervaren en gepassioneerde ondernemers die u de beste delicatessen willen serveren die uw smaakpapillen zullen bevredigen.

Een paar woorden over ons:

Ons foodverhaal gaat terug tot toen Frederik, zelf een foodliefhebber, de drang had om de lekkerste recepten te serveren aan foodies zoals hij. Toen ontmoette hij Gerd, een gepassioneerde ondernemer met dezelfde interesse.

Ze begonnen een concept voor het delen van eten en een restobar. Toen ze zagen hoeveel liefde er in de stad was voor dit concept, breidden ze hun team uit met meer personeel uit verschillende delen van het land, zodat we meer variatie op tafel konden zetten. Alleen vers, puur en premium zijn goed genoeg om te serveren.

Het restaurant is gelegen in het mooiste pand van de winkelstraat. Dit is het hart van Heist-op-den-berg op een steenworp van de grote parking. Wij hebben een gedreven team die top zijn in hun vakgebied.

Ons voedingsbeleid

Alleen verse, pure en eersteklas producten kunnen ons helpen eten van hoge kwaliteit te maken. We proberen zoveel mogelijk met lokale boeren en leveranciers te werken.

Allergieën of extra wensen? Laat het ons weten en we maken er het beste van.

Onze Kernwaarden:

We proberen mensen te verenigen met ons concept en ze een onvergetelijke ervaring te geven. Gastvrijheid bieden waarbij de gast altijd op de eerste plaats komt.

BIJ RESTOBAR BRUTAL GELOVEN WE DAT ETEN EEN GEDEELDE ERVARING MOET ZIJN. DAAROM HEBBEN WE ONZE MENU’S SPECIAAL SAMENGESTELD MET KLEINE GERECHTEN DIE PERFECT ZIJN OM SAMEN TE DELEN. PROEF VERSCHILLENDE SMAKEN EN GENIET!
Frederik & Gerd
Zaakvoerders Restobar Brutal
nl_BENL
Scroll naar boven